دستبند بیمار قابل چاپ حرارتی و دکمه دار

دستبند بیمار قابل چاپ حرارتی و دکمه دار

دستبند حرارتی دکمه دار

دستبندهای شناسایی بیمار قابل چاپ حرارتی و دکمه دار، مدل 130T

این مدل دستبند مشخصات بیمار قابل چاپ بدون نیاز به ریبون، با جنس بسیار لطیف، دکمه دار، قابل شستشو و ضدعفونی، ضد حساسیت، ، مستحکم، آنتی باکتریال و با قابلیت ماندگاری طولانی نوشته ها و بارکد ها در رنگهای متنوع ارائه می گردد که قابل چاپ با پرینتر دستبند بیمار بدون نیاز به ریبون (جوهر) می باشد.

ویژگیهای محصول

rasateb tick

قابل چاپ با هر نوع نرم افزار ( نرم افزار پشتیبان: تمامی نرم افزارها )

rasateb tickقابل شستشو و ضد عفونی

rasateb tickجنس بسیار لطیف و مقاوم و قابل چاپ روی آن با پرینتر

rasateb tickپایداری طولانی نوشته ها و بارکدهای چاپ شده روی آن

rasateb tickدارای دکمه وعدم امکان جداشدن بدون ابزار

rasateb tickضد حساسیت

rasateb tickقابلیت نصب علائم هشدار؛ علائم بالینی بیمار ( FALL RISK , ALLERGY,DNR,LATEX ) روی آن

rasateb tickدارای رنگبندی متنوع

rasateb tickدارای جنس آنتی باکتریال

rasateb tickبدون لاتکس

توضیحات محصول

این دستبند مشخصات بیمار با قابلیت چاپ حرارتی با دارا بودن جنس بسیار لطیف، ضد حساسیت، دارای مقاومت بالا در برابر کشش می‌باشد، به طوری که جهت جداسازی آن می بایست حتما از ابزاری چون قیچی استفاده شود.

جهت چاپ روی این نوع دستبند بیمارستانی ، از پرینتر حرارتی استفاده می شود که برای چاپ روی آن نیاز به هیچ گونه جوهر و یا ریبون نیست و چاپ روی آن صرفا بصورت حرارتی انجام می شود .

کیفیت بالای چاپ روی این نوع دستبند و نیز عدم کاهش کیفیت چاپ و پاک شدن آن حتی با شستشو با هر نوع مواد شوینده و ضدعفونی مزیتی است که این نوع دستبند را غیر قابل رقابت با مدل های مشابه خود نموده است.

با توجه به امکان شستشو و ضدعفونی این نوع دستبند بیمار و عدم کاهش کیفیت دستبند و چاپ روی آن سبب شده تا برای یک بیمار فقط و فقط از یک دستبند استفاده شود.

در هنگام قرارگیری دستبند روی دست بیمار، شما می توانید اندازه دستبند را در 16 اندازه متفاوت برای بزرگسال و 12 اندازه متفاوت برای نوزاد تنظیم نمایید، به طوری که روی دست بیمار کاملاً فیکس شده و احساس راحتی را برای بیمار ایجاد نمایند.

این نوع دستبند جایگزین کارتریج دستبند بیمار، در رول های 100 و 200 عددی در سایزهای؛ بزرگسال (132T) و نوزاد (131T) و نیز در رنگ های متفاوت ارائه می شود.

همچنین جهت اعلام هشدار (در شرایط خاص بیمار) شما می توانید از گیره های هشدار شامل

FALL RISK

ALLERGY

LATEX

LIMB

DNR

روی دستبند  مشخصات بیمار  استفاده نمایید و بنابراین با استفاده از گیره های علائم هشدار نیاز به استفاده از دستبندهای علائم هشدار بصورت مجزا  وجود ندارد.

در صورت درخواست شما این شرکت به عنوان تولید کننده دستبندهای بیمارستانی امکان چاپ لوگوی مراکز درمانی را روی این نوع دستبند بیمار دارد.

دستبند شناسایی بیمار بزرگسال قابل چاپ حرارتی و دکمه دار مدل 132T

دکمه دستبند بیمار

دستبند بیمار دکمه دار بزرگسال قرمز

دستبند بیمار دکمه دار بزرگسال آبی