دستبند شناسایی بیمار بارکد دار

دستبند شناسایی بیمار بارکد دار

دستبند بیمار بارکد دار

دستبندهای مشخصات بیمار دارای بارکد، مدل 130BR

این نوع دستبند مشخصات بیمار علاوه بر امکان چاپ و یا نوشتن مشخصات روی آن دارای تعداد 15 لیبل بارکد یکسان است که می توان روی نمونه هایی چون خونی، آزمایشگاهی، مدارک و . . . نصب نمود . این نوع دستبند مشخصات بیمار با جنس پلاستیکی بسیار لطیف، ضد حساسیت، دکمه دار قابل شستشو و ضدعفونی، مستحکم و با قابلیت ماندگاری همیشگی نوشته ها و بارکد ها ارائه می گردد.

ویژگیهای محصول

rasateb tick

دارای محافظ طلقی غیر قابل جداشدن در بخش مشخصات بیمار

rasateb tick

دارای 15 بارکد مجزا جهت اسکن مشخصات بیمار

rasateb tickقابل شستشو و ضد عفونی

rasateb tickجنس پلاستیکی بسیار لطیف

rasateb tickپایداری دائم نوشته ها و بارکدها

rasateb tickدارای جنس آنتی باکتریال

rasateb tickضد حساسیت

rasateb tickدارای دکمه وعدم امکان جداشدن بدون ابزار

rasateb tickبدون لاتکس

توضیحات محصول

این نوع دستبند بیمار علاوه بر امکان چاپ و یا نوشتن مشخصات بیمار روی آن، دارای تعداد 15 عدد لیبل بارکد یکسان و نیز 17 کد مشترک است که می توان روی نمونه هایی چون آزمایشگاهی، خونی، مدارک و . . . ، نصب نموده و در هر مرحله با اسکن بارکد دستبند بیمار و یا لیبل ها دسترسی ساده به اطلاعات بیمار محقق گردد.

لازم به ذکر است کدها و چاپ بارکد دستبند بیمار، بر اساس کد گزاری مراکز و بیمارستانها، به سفارش شما تولید گردد.

هر دستبند دارای بارکد استاندارد و مجزا، جهت استفاده در آزمایشات متعدد بوده که تمامی لیبل ها دارای مقاوت بسیار بالا در مقابل رطوبت، الکل و مواد ضد عفونی و قابل شستشو هستند و بارکدها برای مدت حداقل پنج سال قابل اسکن می باشند.

این نوع دستبند شناسایی بیمار با جنس پلاستیکی بسیار لطیف، ضد حساسیت، دکمه دار، قابل شستشو و ضد عفونی، مستحکم و با قابلیت ماندگاری همیشگی نوشته ها و بارکدها ارائه می گردد، که علاوه بر استفاده در بیمارستان می توان از آن به عنوان دستبند کلینیک و دستبند درمانگاه نیز استفاده نمود.

دستبند بیمار بارکد دار قرمز

جدول مشخصات دستبند مشخصات بیمار بارکددار مدل  130BRمشخصات دستبند بیمار بارکد دار

رنگهای موجود:

دستبند بیمار بارکد رنگبندی

.

روش استفاده از لیبل دستبند بیمار و نحوه استفاده از آن:

.روش استفاده دستبند بیمار باکددار

دانلود کاتالوگ.

محصولات مشابه

دستبند بیمار کلینیکی آزمایشگاهی خون گیریدستبند بیمار قابل نوشتن روی آندستبند ریسک بیماردستبند بیمار قابل چاپ با پرینتر دستبند بیمار